Gostinski lokal na Gobavici (Pr' Fartku) z najboljšimi koktajli v mestu Mengeš najdete na hribu Gobavica nad Mengšem, do katerega vodi asfaltirana cesta iz centra mesta Mengeš. Lokal sredi zelene oaze, je od Ljubljane oddaljen le 13 km, hkrati pa umaknjen od mestnega vrveža, kar je velika prednost za številne obiskovalce, da se lahko pri nas in naši okolici narave spočijejo, sprostijo in rekreirajo.

Pri nas Vas pričakuje pestra ponudba raznovrstnih pijač kot tudi različnih prigrizkov, in to prav vsak dan v letu. Odprti smo namreč vsak dan v tednu, vsak dan v mesecu in vsak dan v letu.  

Zgodba lokala se je pričela v letu 2012. Leto kasneje, 26. aprila 2013 pa smo Lokal na Gobavici (Pr' Fartku) odprli s praznovanjem vse do jutranjih ur. 

Ponosni smo, da dober glas seže tudi v Ljubljano in druga mesta ter tudi v tujino, saj lokal slovi po raznovrstnih koktajlih, ki gostom podarjajo novo energijo za prihajajoče dneve, tedne ...

Lokal leži na 378 m nadmorske višine, obdani smo z gozdom in trim stezo, ki je odlična priložnost za rekreacijo.

Do lokala vodi več poti: lahko se pripeljete ali pridete peš po asfaltirani cesti, s kratkim in strmim vzponom, ki je velik izziv tudi za kolesarje in tekače; lahko pa nas obiščete z uporabo gozdne trim streze, ki vas z različnih smeri direktno pripelje do nas. Ob tem naj omenimo, da je lokal prijetna zanimiva izletniška točka, od koder poti vodijo naprej na Dobeno in Rašico ter vse do Gameljn.

pr fartku tdmenges

 

 

 

Decembra 2013 je lokal prejel 
"Priznanje za popestritev turistične ponudbe in urejenost okolice lokala"

 

 

Ob toplih poletnih večerih ambient polepšajo svečke, pozimi pa ambient popestri čudovita snežna narava.

Lokal Vas pričakuje z domačim ambientom - velikim vrtom, leseno brunarico, široko ponudbo (najboljšimi koktajli, izvrstno kavo, odličnimi torticami ...), izvrstno postrežbo in domačim ter prijaznim pristopom.

Vse na enem mestu. Obiščite nas!

Kolektiv Pr` Fartku

     logo lizin-vrt     Turistično društvo Mengeš     Julius Meinl